FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Rólunk
Az EM Csoport Nonprofit Kft. 1999 óta működő társaság, melynek küldetése a lakosság egészségi állapotának javítása az egészségügyi intézmények minőségének fejlesztésén és hatékonyságának növelésén keresztül. Célunk az egészségügyi intézményrendszer menedzsmentjének fejlesztése, a modern menedzsmenthez igazodó szemléletváltás elősegítése a korszerű ellátórendszer és a hatékony intézményi struktúra kialakítása érdekében. Ennek szellemében a társaság képzési, tanácsadási programokat folytat, valamint részt veszünk szakértői vélemények és munkaanyagok készítésében, melyek az egészségügyi reformhoz kapcsolódnak.

A képzési területen dolgozó munkatársaink felsőfokú oktatásban és vezetőképzésben aktív, oktatói, tréneri tapasztalattal rendelkező egészségügyi szakemberek, akik az egészségügyi intézményekben szükséges változások felméréséhez, elemzéséhez és a cselekvési tervek meghatározásához az intézmények vezetése részére információs, konzultációs és tanácsadási lehetőséget is nyújtanak. A tanfolyamaink vezetői az adott szakterület elismert személyiségeként működnek együtt társaságunkkal. Társaságunk 8 éve szervez továbbképzéseket szakdolgozók, ápolásvezetők részére. A résztvevőink észrevételeit rendszeresen beillesztjük a képzési programokba.

Társaságunkat a Csongrád Megyei Munkaügyi Központ 2004. március 24-én 06-0018-04 nyilvántartási számon a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásába vette.

Szervezeti stratégiák kialakításában a humánszolgáltatások terén több intézményi partnerrel működtünk/működünk együtt.

Az EM Csoport Nonprofit Kft. a komplex munkaerő-piaci stratégiája megvalósításának lépéseként, belső szervezeti egységként létrehozta a Foglalkozatási Programirodát, melynek célja az állásukat elvesztő dolgozók számára olyan szolgáltatások nyújtása, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy minél előbb visszakerüljenek az aktív munkaerőpiacra. Célja továbbá olyan munkaerő-piaci szolgáltatásban részesíteni a partnereit, mely a fellépő humánerőforrás-igényeiket magas színvonalon kielégíti, és minőségi fejlődést eredményez a munkahelyeken.

Az EM Csoport Nonprofit Kft. rendelkezik a Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ által kiadott 3899-4/2007-5700 számú magán munkaerő-közvetítői engedéllyel, valamint 2007. június 28-tól az Újra Dolgozom Programok Országos Szövetségének (ÚDOSZ) tagja. A foglalkoztatási programiroda célja megvalósításában együttműködik a Dél-Alföldi Regionális Munkaügyi Központ Szegedi Kirendeltségével, a helyi non-profit munkaerő-közvetítő szervezetekkel, valamint az Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyei Egyesületével, illetve a Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetséggel.

A lakosság egészségi állapotának javítása érdekében az egészséges életmód, betegségmegelőzés szemléletének közvetítését különböző pályázatírási, projektmenedzselési tevékenységen keresztül valósítjuk meg, mely az Európai Unióból érkező források eredményes felhasználását is szolgálja.

Társaságunk felkészült, évek óta az Európai Uniós források megpályázásával, felhasználásával, monitorozásával foglalkozó szakemberek segítségével kész arra, hogy közreműködjön az intézmények sikeres pályázatainak kidolgozásában. Mindezt az egészségügyi szakmai tervezésben szerzett tapasztalataink teszik lehetővé.

Partnereink hasonló értékeket képviselő szakmai és civil szervezetek, gazdasági társaságok, közintézmények, önkormányzatok. Tevékenységünket közhasznú társaságként non-profit jelleggel végezzük.