FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Pályázatírás

Egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséhez kapcsolódó pályázatfigyelés, pályázatírás

Az Európai Unió strukturális alapjaiból – a II. Nemzeti Fejlesztési Tervben meghatározott célkitűzések figyelembevételével – a megpályázható támogatások sikeres elnyerésében történő közreműködést kínáljuk fel egészségügyi intézményük számára. Az Európai Uniós forrásból meghirdetésre kerülő pályázatok több úgynevezett Operatív Programból kerülnek kiírásra, mely megköveteli, hogy az egyes intézmények szakmai fejlesztési terveit a kiíráshoz igazodó elemekre bontsa.

Az együttműködés során, áttekintjük az intézmény szakmai fejlesztési elképzeléseit, javaslatot teszünk arra, hogy az intézmény egyes fejlesztési terveit mely uniós forráshoz tudja illeszteni. Az egészségügyi intézménnyel közösen kidolgozzuk, az adott pályázati felhívás figyelembevételével a pályázni kívánt project szakmai tartalmát, valamint összeállítjuk a teljes pályázati dokumentációt.

Egészségügyi szakmai fejlesztés tervezésében szerzett tapasztalatainkat egyesítettük a pályázatírásban kiemelkedő eredményekkel rendelkező LLanden Consulting Kft.-vel. Társaságunk partnerválasztásának legfőbb szempontja a beadott/elnyert pályázatok magas aránya. A LLanden Consulting Kft. sikeressége 2005-ben 71%, 2006-ban 76%; megbízóiknak közel 3.000.000.000,- Ft pályázati támogatást nyertek el.

Együttműködésünk során térítésmentesen feltérképezzük a pályázati lehetőségeket, illetve felkutatjuk az egy adott projekt eléréséhez felhasználható pályázati forrást.