FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Orvosi mobilitás program


Célja:
  • Személyes gondoskodásban és tanácsadásban részesíteni azokat az orvosokat, szakdolgozókat, akik az egészségügy átszervezése kapcsán elvesztették munkahelyüket és kevésbé tájékozottak a hazai munkaerőpiacról, de mi hamarabb szeretnének újra elhelyezkedni, dolgozni.
  • Olyan munkaerőpiaci szolgáltatásban részesíteni az egészségügyi intézményeket, hogy a hazai egészségügy racionalizálása kapcsán fellépő humánerőforrás igényeiket magas színvonalon kielégíti, és minőségi fejlődést eredményezi a munkahelyeken.

Orvosok részére
A programiroda díjmentesen vállalja, hogy az itt letölthető regisztrációs lapot kitöltő orvosok részére Magyarországon belül munkahelyet keres. Az aláírt regisztrációs lapot az EM Csoport Nonprofit Kft. 6701 Szeged, Pf. 2139. címre kérjük, visszaküldeni szíveskedjék. Részletes információért Zalai Antal foglalkoztatási programiroda vezetőhöz fordulhat a 62/424-840-es telefonszámon.

Kórházak, szakrendelők részére
Amennyiben intézményében orvosi munkaerőhiánnyal küzd az itt leölthető bejelentőlapon, igénybejelentését díjmentesen megteheti. Az aláírt igénybejelentő lapot az EM Csoport Nonprofit Kft. 6701 Szeged, Pf. 2139. címre kérjük, szíveskedjen visszaküldeni. Részletes információért Zalai Antal foglalkoztatási programiroda vezetőhöz fordulhat a 62/424-840-es telefonszámon. Intézmények számára a munkaerő közvetítési díja megegyezés tárgyát képezi.